måndag 27 augusti 2012

Plankgolven ska målas!

Nu är det bestämt. På distans. Våra plankgolv på nedanvåningen hemma i Malmö ska målas gråa vid hemkomsten. De är idag klarlackade, som ni kan se här. Väldigt praktiska men lite för gulaktiga för min smak.  Det kommer bli superfint. Att vara iväg hemifrån ger uppenbarligen perspektiv och goda idéer:)
 
Bild: Sköna hem


3 kommentarer:

  1. Spännande! Kul med förändring - kommer bli fiiint!

    SvaraRadera
  2. Ja, håller med om att det säkerligen blir strålande fint. Men alltid detta måla, måla, måla. Det är så underbart med materialens naturliga (under lacket) skönhet. Som en glimt från den svunna tid två sekelskiften bort. Hrm, varför kan man inte välja både och? Dessutom flirtar golvet så fint med det vackra trappräcket till ovanvåningen.

    /Bonnie-Lee

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Bonnie-Lee! Tack för din kommentar! Jag håller delvis med dig. Vår granne har oljat sina plankgolv och det är jättefint! Sen beror det ju på vilken känsla man vill skapa och hur inredningen ser ut i övrigt. Vi har en hel del trämöbler och jag tycker vi har haft ett överslag av trä. Dessutom behöver golvet lagas på flera ställen och målar vi så kommer inte det synas så mycket.
      Ha det så bra!
      /Eva

      Radera