torsdag 10 november 2016

Studio Ever - Visionen

Jag hjälper er som entreprenörer och företagsledare att planera era lokaler, rita inredningslösningar och genomföra er renovering så att det blir enkelt, hållbart, vackert och kul. 

Jag brinner för att analysera fram och bygga upp en grund utifrån kundens behov, smak, mål och visioner. Ert företags fysiska miljöer är ett kommunikationsmedel. Rummen talar om vem ni är, vad ni vill och vilka värderingar ni har. I processen att utforma ert företags rum står därför er identitet och era specifika förutsättningar i fokus.

Det är viktigt att tänka hållbart och långsiktigt så att vi skapar rum som klarar att utvecklas med verksamheten. Med en genomtänkt grundplan är det lätt för er att anpassa efter nya behov eller förändra utifrån till exempel säsong, trender och nya produkter.

Resultatet blir enkla, hållbara och vackra rum som sticker ut och samtidigt stödjer er verksamhet och ert varumärke. Min ambition är att rummen ska ge er, era anställda och era kunder ett ”wow” och den rätta känslan varje dag.


Eva Eriksson / Studio EverInga kommentarer:

Skicka en kommentar