torsdag 15 december 2016

onsdag 16 november 2016

Så skapar ni unika företagsrum - 5 tips !

Att investera i ert företags lokaler kan få många positiva effekter om det görs på rätt sätt. Genom inredningen kan ni stärka er identitet och visa vem ni är, vilket hjälper er att dra till er rätt anställda och rätt kunder. Det kan även bli ett kommunikationsmedel internt för att hjälpa till att skapa den rätta känslan varje dag och en massa ”må bra”. Vilket i förlängningen leder till ökad lönsamhet! Här kommer några tips att ha i åtanke för att skapa enkla, hållbara, vackra och unika företagsrum:

  • Börja i rätt ände! Fråga er själva: Vad vill vi uppnå? Vad är syftet? Vad vill vi uttrycka? Genom att utgå från er själva, snarare än trender, skapar ni hållbarhet. Så börja alltid med att kartlägga och utgå ifrån era verkliga behov, er identitet, era värderingar och er vision.
  • Tänk enkelhet & tydlighet! Håll basen i inredning enkel så att er essens, era produkter och era tjänster kan framträda och ert budskap blir tydligt. Samla ihop ”plotter” på ett eller några få ställen så att det blir ett lugnt och harmoniskt intryck. 
  • Tänk ett steg längre! Skapa hållbarhet genom att bygga in flexibilitet i inredningen på så sätt att verksamheten kan utvecklas. Era behov kommer med all säkerhet att förändras. Vad kan bli ert nästa steg? 
  • Prioritera rätt! Håll hellre basen enkel och lägg krut på detaljerna. En lampa eller stol som du älskar och blir glad av varje gång du kommer in i rummet kan vara värd att prioriteras. Här gäller det att vara kreativ. Är budgeten begränsad kan kanske skrivborden bestå av en träskiva på enkla ben till förmån för riktigt bra lampor med högt andrahandsvärde. 
  • Utrymmesanpassad inredning är snyggt, effektivt och inte nödvändigtvis dyrare! Allt beror på vilken utformning och vilka material som används. Med skräddarsydd inredning skapas något unikt, ni får ut maximal funktion och gör det möjligt att förändra och leka med rummens volymer och uttryck.


Vilken känsla vill ni skapa? Välj material, färg och uttryck utifrån det. 


torsdag 10 november 2016

Studio Ever - Visionen

Jag hjälper er som entreprenörer och företagsledare att planera era lokaler, rita inredningslösningar och genomföra er renovering så att det blir enkelt, hållbart, vackert och kul. 

Jag brinner för att analysera fram och bygga upp en grund utifrån kundens behov, smak, mål och visioner. Ert företags fysiska miljöer är ett kommunikationsmedel. Rummen talar om vem ni är, vad ni vill och vilka värderingar ni har. I processen att utforma ert företags rum står därför er identitet och era specifika förutsättningar i fokus.

Det är viktigt att tänka hållbart och långsiktigt så att vi skapar rum som klarar att utvecklas med verksamheten. Med en genomtänkt grundplan är det lätt för er att anpassa efter nya behov eller förändra utifrån till exempel säsong, trender och nya produkter.

Resultatet blir enkla, hållbara och vackra rum som sticker ut och samtidigt stödjer er verksamhet och ert varumärke. Min ambition är att rummen ska ge er, era anställda och era kunder ett ”wow” och den rätta känslan varje dag.


Eva Eriksson / Studio Everonsdag 25 maj 2016

Projekt Stugan


Jag jobbar just nu med idéer till en sommarstuga som ska bli helårsboende. Snickaren har rivit ut kök, badrum och alla innerväggar och vi är i gång med att diskutera olika lösningar med kunden. Vi jobbar med enkelheten och känslan av rymd och ljus. Där är ett sådant lugn i huset och det känns som om det kommer bli riktgt bra.